Carrefour va avea un hipermarket „verde” in centrul comercial ParkLake

Carrefour va avea un hipermarket „verde” in centrul comercial ParkLake

Publicat pe 18 Septembrie 2014 in Stiri si noutati

ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in Sectorul 3 al Bucurestiului, a semnat cu Grupul Carrefour Romania un contract privind vanzarea si operarea zonei de hipermarket, lantul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului, a anuntat retailerul.

ParkLake se va deschide in 2016 iar lucrarile de constructie au demarat inca din luna ianuarie a acestui an. in prezent, inchirierea spatiilor din ParkLake avanseaza in ritm rapid, acestea inregistrand un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafata totala inchiriabila.

„Suntem incantati sa fim parte a acestui proiect care va intari prezenta Carrefour in zona de est a Bucurestiului. Carrefour isi continua astfel expansiunea pe toate formatele si isi reafirma increderea in potentialul de crestere a pietei din Romania. Suntem siguri ca ParkLake va fi un proiect de succes”, a marturisit Anca Damour, Director Divizia Property Carrefour Romania.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 milioane de euro care va fi inaugurata in anul 2016. Centrul comercial va oferi magazine de retail de inalta calitate pe o suprafata de 70.000 m² spatiu total inchiriabil, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si un mix aparte de facilitati sportive si de petrecere a timpului liber, beneficiind de vecinatatea cu Parcul Alexandru Ioan Cuza.


Mai multe despre

Carrefour, Centre comerciale, Hipermarketuri Carrefour, Hipermarketuri, Park Lake

Recomanda

Comentarii: Carrefour va avea un hipermarket „verde” in centrul comercial ParkLake