Carrefour si Aldis au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume

Carrefour si Aldis au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume

Publicat pe 2 Decembrie 2014 in Stiri si noutati

Carrefour si Aldis au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung carnat din lume. Produsul, preparat din carne tocata cruda, a avut 62.745 km lungime si are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboara recordul mondial de 59.14 km detinut pana In prezent de englezi, anunta retailerul.

Recordul stabilit de Carrefour si Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Nationala a Romaniei, in parcarea Ploiesti Shopping City, in comuna Blejoi, in prezenta oficialilor Guinness World RecordTM si a tuturor participantilor la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donata in scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung carnat din lume a putut fi savurat de catre participanti.

A fost pentru prima data cand Grupul Carrefour a organizat o actiune atat de ampla pe segmentul de mezeluri. Recordul mondial stabilit de Carrefour In Romania a fost sarbatorit chiar de Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul unei petreceri campenesti, cu preparate traditionale si concerte de muzica populara.


Mai multe despre

Carrefour, Mezeluri, Aldis, Carnati, Hipermarketuri Carrefour, Cartea Recordurilor, Guinness World Records

Recomanda

Comentarii: Carrefour si Aldis au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume