Lectură de un minut

13 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Carrefour largeste gama de produse vrac

Abonează-te pe  

In a doua parte a acestui an, Carrefour Romania isi propune sa largeasca gama de produse vrac, pentru a evita folosirea ambalajelor, incurajand astfel oamenii sa vina cu caserole de acasa sau cat mai multe sticle si borcane returnabile si reutilizabile.

In prezent, retailerul francez Carrefour are in portofoliu doar doua sticle de bere cu ambalaje reutilizabile, insa gama de produse se va extinde, noteaza Wall-Street.ro.

„Pana acum am testat acest gen de produse, sa vedem cum reactioneaza clientii, insa in urmatoarele luni vrem sa introducem borcane reutilizabile la legume si muraturi sau sticle de lapte care pot fi returnate. Cand cumpara aceste produse, clientii platesc o garantie, care este returnata in momentul in care aduc inapoi sticlele sau borcanele. Apoi, noi trimitem la producatori aceste recipiente, pentru reutilizare”, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Felician Cardos, Manager Mediu Carrefour Romania.

Incepand cu 1 aprilie 2019, cumparatorii pot recupera garantia de 50 de bani pe sticla sau borcan, in baza bonului fiscal, de la acelasi magazin de la care au fost cumparate sau de la alt magazin din cadrul aceluiasi lant de supermarketuri, potrivit Ordonantei 74/2018. O alta masura pe care Carrefour o ia pentru reducerea consumului de plastic sau alte materiale daunatoare mediului este cresterea gamei de produse vrac.

Citeste continuarea AICI

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour largeste gama de produse vrac