Lectură de un minut

14 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un hipermarket în Roman Value Centre

Abonează-te pe  

Carrefour Romania a deschis primul hipermarket din Roman, in interiorul celui mai modern centru comercial din oras, Roman Value Centre. Retailerul ajunge astfel la 33 de magazine in acest format la nivel national, titreaza Magazinul Progresiv

 

Proiectul Roman Value Centre gazduieste o oferta generoasa de peste 50 de spatii comerciale pe o suprafata inchiriabila de aproximativ 20.000 metri patrati. Centrul comercial include un hipermarket, o galerie comerciala si spatii de tip strip mall.

Alaturi de mix-ul de chiriasi si de primul hipermarket Carrefour din oras, unicitatea proiectului Roman Value Centre este data si de conceptul unic de design exterior si interior, materialele de calitate superioara si dotarile de ultima generatie.

Hipermarketul Carrefour, primul din oras, dispune de o gama de peste 40.000 de produse, o suprafata de vanzare de 4.300 de metri patrati si 300 de angajati.

Alexandru Bura, Director hipermarket Carrefour Roman a declarat: „Carrefour Roman este hipermarketul romascanilor, pentru ca a fost gandit inca de la inceput ca raspuns la nevoile si profilul acestora: oameni care pun familia pe primul loc, care respecta traditiile, dar sunt in pas si cu noile tehnologii. Am luat toate aceste lucruri si le-am pus la fundamentul Carrefour Roman, hipermarket cu o componenta gastronomica puternica, completata de inovatie tehnologica si servicii care transforma experienta de cumparaturi a romascanilor. Ne bucuram ca am avut ocazia sa lansam Carrefour Roman in cel mai mare si modern centru comercial din oras, alaturi de Prime Kapital”.

Mai multe poze de la deschidere gasesti aici.

Citeste si:
Julien Munch pleacă de la conducerea Carrefour România. Cine îi va ține locul
Julien Munch pleacă de la conducerea Carrefour România. Cine îi va ține locul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un hipermarket în Roman Value Centre