Lectură de un minut

21 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Campania "Bucket de bine" de la KFC a strans 37.000 de euro pentru donatii

Abonează-te pe  

In fiecare an, KFC Romania organizeaza o zi a voluntariatului in cadrul companiei. Astfel, 65 de de angajati au participat anul acesta la o activitate de curatenie la SOS Satele Copiilor Bucuresti.

KFC sustine aceasta organizatie din 2015 prin proiectul „Bucket de bine”, donand cate 1 leu din valoarea fiecarui produs Hot Bucket vandut in restaurante.

Cei 65 de angajati din companie au intreprins o serie de activitati de reamenajare a spatiului:

  • tuns iarba din jurul caselor
  • restaurarea foisorului
  • vopsirea si repararea acoperisului si a podelei
  • curatarea unui loc de joaca.

In fiecare an, KFC Romania deruleaza campania „Bucket de bine” si sustine doua case SOS Satele Copiilor prin donarea unui leu din valoarea fiecarui produs Hot Bucket vandut. In primele 6 luni ale acestui an KFC a donat peste 37.000 de euro catre asociatie. Astfel, 9 copii din Satul SOS din Bucuresti beneficiaza de pregatire scolara adecvata, dar si de activitati extracurriculare.

In Romania, lantul de restaurante KFC numara 72 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si sase in Italia.

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 25 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau.

Citeste si:
KFC România și Banca Regională pentru Alimente Oradea devin parteneri în programul de donare de alimente Harvest
KFC România și Banca Regională pentru Alimente Oradea devin parteneri în programul de donare de alimente Harvest
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campania "Bucket de bine" de la KFC a strans 37.000 de euro pentru donatii