Lectură de 2 minute

07 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Brutariile PAUL sprijina MagiCAMP cu peste 71.000 Lei

Abonează-te pe  

In urma campaniei desfasurate in 2018, in brutariile din toata tara, PAUL sprijina derularea taberelor de vara destinate copiilor cu afectiuni oncologice. In continuarea parteneriatului cu MagiCAMP, si anul acesta, PAUL va dona cate 1 leu din fiecare tarta cu fructe si ciocolata cumparata din brutarii.

Pentru al patrulea an consecutiv, lantul PAUL directioneaza catre MagiCAMP 1 leu din pretul fiecarei Tartelette achizitionate de catre clienti. Suma stransa este donata lunar catre MagiCAMP pentru intretinerea taberei si a parcului de aventura, dar si pentru achizitionarea materialelor pentru atelierele de pictura, teatru sau hand-craft.

Produsele care fac parte din campanie sunt renumitele tarte din meniul PAUL, precum Tartelette Citron, Tartelette Chocolat, Tartelette Fraises si Tartelette Framboises, care pot fi achizitionate din orice brutarie din tara.

Si anul acesta, ne dorim sa fim alaturi de MagiCAMP si sa aducem impreuna cu ei mai multa veselie copiilor. Credem in acest proiect, in puterea activitatilor realizate in taberele de vara, care ii ajuta sa isi recapete increderea in ei. Noua, la PAUL, ne place sa spunem ca le oferim clientilor un moment #joiedevivre, asa ca, ce poate sa fie mai frumos decat sa le redam si copiilor clipe de fericire? De aceea, am decis ca un moment de bucurie de la PAUL sa contribuie la bucuria unui copil diagnosticat cu afectiuni oncologice. Pe aceasta cale, dorim sa le multumim clientilor ca ne-au fost alaturi in sustinerea acestei cauze si ii invitam si de data aceasta in brutarii sa savureze produsele din campanie, contribuind astfel la sustinerea proiectului”, a spus Ovidiu Albu, Director General PAUL Romania.
Asociatia MagiCAMP a lansat in 2014 taberele de vara, initiativa prin care ONG-ul isi propune sa le ofere copiilor cu afectiuni oncologice si arsuri grave momente unice si pline de magie. In prezent, sute de copii beneficiaza de aceste tabere de vara unde au parte de o aventura in lumea copilariei. Toate aceste programe au scopul de a-i ajuta pe copii sa isi recapete increderea, independenta, dorinta de a construi prietenii noi si, mai presus de toate, zambete pe buze.
“Sunt aproape 500 de copii care s-au jucat la greu in MagiCAMP in ultimii 5 ani. Copii pe care i-am vazut crescand, care ne-au umplut verile si vietile, copii de care ne minunam acum cand ii vedem pregatindu-se sa devina studenti sau tinandu-si in brate proprii lor copii. E inceput de an la MagiCAMP si ne pregatim din nou de tabara. Si ma tot gandesc ce privilegiu e sa retraim in fiecare an acest inceput si ce privilegiu sa avem aceiasi prieteni care ne stau alaturi, an de an, asa cum fac cei de la PAUL”, a completat Melania Medeleanu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brutariile PAUL sprijina MagiCAMP cu peste 71.000 Lei