Lectură de un minut

22 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Bringo isi extinde aria de livrare in 23 de orase

Abonează-te pe  

Din aceasta luna, Bringo a devenit aplicatia de cumparaturi personalizate cu cea mai mare arie de acoperire din Romania, fiind disponibil in 23 de orase si in zonele limitrofe. Pentru a doua oara in acest an, Bringo si-a extins aria de livrare, ca urmare a reactiilor pozitive si a solicitarilor primite de la cumparatori, 98% dintre review-urile lasate de utilizatorii aplicatiei fiind de 5 stele.

Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Roman si Ramnicu Valcea sunt cele mai recente orase incluse in aria de livrare Bringo. Serviciul este disponibil si in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Botosani, Suceava, Piatra Neamt, Pitesti, Braila, Galati, Focsani, Buzau, Brasov, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ploiesti si Sibiu. In continuare, Bringo nu exclude o expansiune internationala, chiar daca pana in prezent interesul a fost pe piata interna.

Deseori sunt intrebat ce inseamna Bringo. Bringo reprezinta un serviciu, un prieten de incredere, un salvator de timp. Este un atu extraordinar pentru oamenii ocupati, pentru tinerele mamici, pentru cei care nu au o pasiune din a face cumparaturile intr-un magazin fizic. Zona de comert a devenit un mix intre offline si online si este foarte bine ca e asa. Vad un potential in zona de food care se dezvolta neincetat, intrucat noile generatii vor merge inspre aplicatii de acest gen in mod natural”, a spus Catalin Samara, Business Administrator Bringo.
Prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in App Store si Google Play, cumparatorii pot alege produse din hipermarketuri, farmacii, pet-shop-uri, magazine de jucarii sau florarii, la pretul din magazinele fizice, Bringo neavand un adaos comercial.
Cel mai mare partener al aplicatiei este retailerul Carrefour Romania, cu o gama de peste 50.000 de produse, activand in Bringo cu toate magazinele de tip hipermarket si supermarket.
In prezent, Bringo livreaza peste 5.000 de comenzi, in fiecare saptamana, iar in primele 6 luni ale acestui an a inregistrat o crestere de peste 100% a livrarilor.
Bringo este o aplicatie digitala, prima de acest fel din tara, dezvoltata de o echipa romaneasca. In 2016, Carrefour Romania isi listeaza magazinele in platforma Bringo, urmand ca in 2017 sa devina partener, preluand pachetul majoritar de actiuni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bringo isi extinde aria de livrare in 23 de orase