Lectură de 2 minute

14 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom

Abonează-te pe  

Secom a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta si respectata pentru calitatea superioara, selectia variata de arome, gustul delicios, dar si efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sanatate. 

Aceste produse sunt prezentate prin ambalaj elegant al produselor in cutii cilindrice metalice, reciclabile si reutilizabile, cu un design deosebit care pot fi oricand o varianta foarte distinsa de cadou pentru parteneri de afaceri sau apropiati.

Portofoliul Secom include 24 de sortimente de ceai The Republic of Tea:

  • 17 tipuri din plante
  • 4 tipuri de ceai verde
  • 2 sortimente de ceai negru
  • 1 sortiment de ceai alb - din care 9 variante sunt organice.

Produsele The Republic of Tea provin din culturi de ceai diverse din intreaga lume, de la Muntii Wuyi din China pana la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale si sunt obtinute numai prin distilare cu abur, fara utilizarea de aditivi chimici sau conservanti - in permanenta testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.

Produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezinta garantia faptului ca ambalajul respectiv nu contine BPA (Bisfenol A), substanta chimica ce imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, si care poate declansa aparitia anumitor afectiuni.
Ne bucuram sa ne extindem portofoliul de ceaiuri cu un brand atat de apreciat la nivel international si cu care impartasim preocuparea pentru calitate superioara. In prezent, oferim consumatorilor nostri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA si The Republic of Tea, care speram nu doar sa ii ajute sa treaca mai usor peste sezonul rece dar si, de ce nu, sa transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier intr-unul recurent. Este un gest atat de simplu, dar cu un impact atat de mare pentru sanatatea noastra“ a declarat Lucia Costea, Managing Partener Secom.
Secom este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, frumusete, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom