Lectură de 2 minute

05 Dec 2019 - Știri și Noutăți

Baneasa Shopping City aduce magia Craciunului in centrul comercial

Abonează-te pe  

In luna decembrie si in perioada sarbatorilor, centrul comercial Baneasa Shopping City isi doreste sa le ofere clientilor sai, pe langa cea mai mare varietate de branduri, si o atmosfera autentica de iarna!

Una care sa ne introduca in povestea Craciunului si care sa ne inspire sa alegem cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, desigur, impachetate pe masura.

Toti cei care vor trece pragul centrului comercial incepand cu luna decembrie se vor bucura de magia Craciunului.
In Baneasa Shopping City vor exista decoratiuni luminate si colturi instagramabile pentru cele mai reusite poze de familie. Muzica si mirosul specifice Sarbatorilor vor completa atmosfera de poveste, iar cea mai mare surpriza de care fiecare dintre noi are nevoie in aceasta perioada si care ar intregi imaginea ideala pe care o avem despre Craciun, este ninsoarea: anul acesta, de la inceputul lunii decembrie, in Baneasa Shopping City ninge ca in povesti
Pe coridoarele centrului comercial, in perioada 16-23 decembrie, Mos Craciun, alaturi de alaiul sau format din colindatori si personaje imbracate in costume de poveste, vor fi elementul surpriza si motivul de bucurie al celor mici si al intregii familii. Printre colinde, voie buna si cadouri, alaiul lui Mos Craciun va aduce un strop de fericire fiecarei persoane care ii va iesi in cale.

Impachetarea cadourilor pentru cei dragi devine in sine o experienta, iar fiecare lucru oferit in dar trebuie sa fie memorabil! Intre 3 - 6 si 13 - 24 decembrie, clientii pot apela la serviciul gratuit de impachetare a cadourilor de Craciun. Cele 2 standuri din centrul comercial, amplasate in zonele H&M si Feeria, vor oferi un serviciu de cea mai inalta calitate tuturor celor care isi vor achizitiona cadouri din Baneasa Shopping City.

Baneasa Shopping City va avea si un program special in perioada Sarbatorilor. Intre 20 - 23 decembrie, programul magazinelor si restaurantelor va fi prelungit pana la orele 23.00. Pe 24 decembrie programul va fi scurt, pana la orele 19.00, iar pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, centrul comercial va fi inchis. Pe 31 decembrie programul va fi de asemenea scurt, pana la orele 18.00, iar pe 1 ianuarie, Baneasa Shopping City va fi inchis.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Baneasa Shopping City aduce magia Craciunului in centrul comercial