Lectură de un minut

13 Mai 2019 - Știri și Noutăți

AVON invita iubitoarele de beauty la primul Pop-Up Store Instagramabil din Romania

Abonează-te pe  

AVON invita persoanele pasionate de frumusete si ingrijire la primul Pop-Up Store Instagramabil din Romania, care este deschis in Bucuresti, in ParkLake Shopping Center (parter), pana pe 4 iunie 2019.

La Pop-Up Store-ul AVON, vizitatorii au ocazia:

  • sa testeze gratuit produse de ingrijire a tenului
  • sa afle sfaturi de la experti in sanatatea pielii pentru a-si gasi produsul potrivit
  • sa afle pe loc nivelul de hidratare a pielii cu ajutorul unui skin tester, precum si tipul de ten si care sunt produsele de ingrijire care li se potrivesc, prin intermediul unui quiz interactiv.

Cei interesati sa achizitioneze produse pot plasa comanda online. Mai mult, AVON anunta ca oricine posteaza in social media o poza de la Pop-up Store-ul Instagramabil, cu tag la @AvonSpace, primeste pe loc un cadou.

Pop-Up Store-ul Instagramabil AVON este un concept unic in Romania, proiectat de arhitecti pentru a oferi un spatiu care exprima pasiunea pentru frumusete, in cel mai instagramabil mod, ce imbina elemente de decor inspirate din social media, de la litere neon, jocuri de lumini si tag-uri ce exprima ideea de incredere in sine. Cel mai #instafriendly loc al momentului devine astfel un mediu excelent pentru a testa produsele potrivite de ingrijire si pentru a-ti pregati tenul pentru un selfie perfect.
Acesta este deschis zilnic, cu program intre 12:00 – 21:00, de luni pana vineri, iar intre 11:00 – 21:00 in zilele de weekend.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AVON invita iubitoarele de beauty la primul Pop-Up Store Instagramabil din Romania