Auchan Romania incepe pregatirile pentru lansarea magazinului online

Publicat pe 7 Decembrie 2017 in Stiri si noutati

Auchan Romania a lansat, inca neoficial, platforma online a retailerului pentru achiztii de produse. Momentan sunt disponibile doar articole multimedia si electrocasnice, doar pentru magazinul din Militari, insa curand serviciul pentru comenzi va deveni disponibil.

In prezent, sortimentatia magazinului online numara peste 2.500 de articole: laptopuri, tablete, telefoane, televizoare, aparate de fotografiat, , electrocasnice mari si mici. Comenzile pe site inca nu sunt posibile, urmand sa se anunte cand devine valabila optiunea,

Retail-fmcg mentioneaza - Auchan se alatura altor retaileri care deja au intrat pe piata de e-commerce cu un astfel de serviciu: Metro, Mega Image, cora, Carrefour.

Platforma www.online.auchan.ro va informa clientii despre produsele disponibile si le va pune la vanzare, la acelasi pret ca in unitatile fizice.

Printre conditiile de pe site se precizeaza: „comanda se poate realiza digital pe site-ul disponibil instalat pe echipament in magazin sau, dupa caz, in afara lui pe internet, iar receptia si preluarea produselor se va putea realiza in magazinul Auchan Militari. Acest serviciu este momentan inactiv, insa intr-o etapa ulteriora, Auchan Romania poate decide activarea sa precum si activarea serviciului de livrare a produselor la domiciliu, decizia apartinand in totalitate companiei.”

sursa foto auchan


Mai multe despre

Magazine online, Supermarketuri online, Comenzi online auchan

Recomanda

Comentarii: Auchan Romania incepe pregatirile pentru lansarea magazinului online