Lectură de un minut

07 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Auchan Retail Romania extinde proiectul “Romania neimblanzita”

Abonează-te pe  

Anuntul a fost marcat printr-un eveniment desfasurat la Palatul Cotroceni, in prezenta Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si a unui grup de elevi si profesori de la Colegiul National “Grigore Moisil”.

Pe 5 iunie, in contextul Zilei Mondiale a Mediului, Auchan Retail Romania a organizat un eveniment prin care a anuntat primii pasi pe care proiectul “Romania neimblanzita” ii face in directia cresterii responsabilitatii fata de mediu in randul elevilor din Romania.

La acesta au fost prezentii 100 de invitati, elevi si cadre didactice in cadrul prestigiosului Colegiu National “Grigore Moisil”. In cadrul evenimentului au fost proiectate secvente din filmul “Romania neimblanzita”. A fost prezent si presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, care i-a antrenat pe copii intr-un dialog deschis despre importanta protejarii mediului.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a declarat: „Avem o tara fabuloasa, cu o natura extraordinar de frumoasa si mi s-a parut foarte potrivit sa marcam impreuna Ziua Mondiala a Mediului, care are o insemnatate speciala. Am discutat cu elevii despre natura, despre nevoia de protectie a mediului, despre padurile care merita sa fie protejate si iubite. Este important sa vorbim clar si apasat despre toate aceste lucruri, pentru a arata ca noua ne pasa!”.

Mai multe detalii despre documentar, aici.

auchan romania klaus iohanis

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan Retail Romania extinde proiectul “Romania neimblanzita”