Lectură de un minut

22 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Atelierul „Scoala Altfel“ din magazinele HORNBACH

Abonează-te pe  

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, sustine, pentru al patrulea an consecutiv, proiectele de educatie extracurriculara „Scoala Altfel“ prin activitati creative si educative. La editia din acest an, desfasurata in toate magazinele HORNBACH, in perioada 15 aprilie – 7 mai, participa 190 de copii.

Ne bucuram sa continuam traditia evenimentelor Scoala Altfel la HORNBACH, ce isi propun in fiecare an sa puna bazele sau sa creasca interesul celor mici pentru lumea creativitatii. Astfel de ateliere reprezinta cea mai buna unealta pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici, oferindu-le o noua abordare a lucrului manual si posibilitatea de a-si descoperi un nou hobby“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al HORNBACH Romania.

Intreaga actiune, care se desfasoara pe durata a aproximativ trei ore, presupune:
- vizitarea magazinului (posibilitatea de a afla informatii despre conservarea resurselor naturale si protejarea mediului, precum si curiozitati despre lumea plantelor si animalelor, sub atenta indrumare a unui coordonator)
- un atelier in cadrul caruia copiii realizeaza proiecte creative
Pana in prezent au avut loc ateliere in cinci magazine HORNBACH, la care au participat elevi din apropierea fiecarei unitati. Ca intotdeauna, participarea copiilor la ateliere este gratuita, iar la finalul acestora elevii pleaca acasa cu proiectul realizat.
Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu). Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor HORNBACH le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Atelierul „Scoala Altfel“ din magazinele HORNBACH