Lectură de un minut

11 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Articole dedicate amenajarii gazonului: o gama completa lansata de Hornbach

Abonează-te pe  

HORNBACH, retailer specializat in vanzarea de materiale de constructii si gradinarit, lanseaza o gama completa de articole speciale pentru amenajarea gazonului. Acestea sunt disponibile in unitatile magazinelor, unde clientii vor putea fi sfatuiti pentru cele mai multe alegeri, noteaza bricoretail.ro.

 

Sunt puse la vanzare rulouri de gazon, acestea fiind preferate in amenajarea gradinii pentru durata mica de implementare. Se poate alege dintre rulorui de seceta, umbra si sport.

Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania a fost citat de aceeasi sursa: „Observam in ultimii ani un interes crescut din partea clientilor de a adopta o alternativa la betonul din curti si gradini, iar alegerea – lesne de inteles – consta in montarea rulourilor de gazon. Pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora, reteaua de magazine HORNBACH le pune la dispozitie un pachet complet de solutii necesare amenajarii gazonului, acoperind astfel o plaja cat mai larga de preferinte pe acest segment“.

Mai multe detalii aici.
Sursa foto site Hornbach Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Articole dedicate amenajarii gazonului: o gama completa lansata de Hornbach