Lectură de 2 minute

20 Aug 2019 - Știri și Noutăți

ALTEX Romania iese de pe platforma marketplace

Abonează-te pe  

Retailerul ALTEX a decis sa paraseasca platforma dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe Marketplace. Motivul acestei decizii este cresterea semnificativa a comisioanelor practicate de eMag, aspect ce ar conduce la imposibilitatea ALTEX de a-si tine promisiunea catre clienti, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic pret din Romania la toate produsele.

Am luat decizia de a parasi platforma marketplace eMag deoarece in acest moment, cresterea comisioanelor ne fac imposibila respectarea promisiunii de cel mai mic pret din Romania, o promisiune pentru tinerea careia toti angajatii ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenta in operatiuni si prin investitii inteligente in proiecte care cresc eficienta. Toate acestea fac ca ALTEX sa fie o afacere profitabila si sustenabila si ne dau instrumentele care ne ajuta sa ne adaptam modificarilor pietei prin propriile puteri, fara sprijin din partea statului, in timp ce aratam soliditate in afaceri, consecventa si sustenabilitate in crestere si profit si respect fata de promisiunile facute clientilor nosti”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

Incepand cu 19 august, clientii vor putea achizitiona in continuare produsele dorite la cel mai mic pret, venind in oricare dintre cele 120 de magazine ALTEX si MEDIA GALAXY si online pe platformele proprii
ALTEX Romania sprijina economia locala prin investitii si parteneriate care sustin comunitatile locale. Numai de la inceputul acestui an, ALTEX Romania a investit peste 10 milioane de euro pentru modernizarea, reamenajarea sau deschiderea de noi magazine, sustinand astfel economia locala, creand noi locuri de munca si venind in intampinarea nevoilor clientilor. Totodata, dezvoltarea noului centru logistic langa Bucuresti, in comuna Dragomiresti Vale, asigura incepand in acest an, in urma unei investitii de peste 37 de milioane de euro, internalizarea si eficientizarea serviciilor logistice, sustinand astfel promisiunea celui mai mic pret din Romania si contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii clientilor.
De la electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, ALTEX Romania si-a extins in prezent gama de produse avand oferte competitive si pe piata de voiaj, sport si vacanta, auto, cosmetice-ingrijire personala, bebelusi-copii sau bauturi calde si reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ALTEX Romania iese de pe platforma marketplace