Lectură de un minut

15 Aug 2018 - Știri și Noutăți

ALKA Group demareaza lucrarile pentru constructia unei noi fabrici

Abonează-te pe  

Cu o investitie de peste 11,5 milioane euro, ALKA Group anunta demararea lucrarilor de constructie a noii fabrici de productie pentru biscuiti si snacks-uri sarate. Aceasta va fi localizata in Ploiesti, finalizarea proiectului fiind programata pentru primul trimestru din 2019.

CEO ALKA Group, Ady Hirsch, a declarat: "Noua fabrica din Ploiesti este un proiect ambitios, in care avem mare incredere, de aceea le multumim inca o data celor care au fost alaturi de noi in cei peste 20 de ani de prezenta in Romania. Avem planuri foarte mari pentru urmatorii ani, iar sprijinul partenerilor si clientilor nostri este cel mai important. Suntem incantati ca am ajuns in aceasta faza si, in sfarsit, vedem cum inca o fabrica se construieste de la zero, fabrica in care se va produce la cele mai inalte standarde ale industriei”.

Unitatea va avea o suprafata de peste 10.000 de metri patrati si este plasata in Parcul Industrial Ploiesti. Se vor asigura astfel, peste 80 de locuri noi de munca.

Aceasta va dispune de o hala de productie, un depozit pentru materii prime, un depozit de produs finit si un corp administrativ, inclusiv un magazin de desfacere si o terasa - peste 25% din intregul amplasament va fi dedicat spatiilor verzi.

Gama de produse include in portofoliu atat produse dulci, cat si sarate, sub marci apreciate:

  • Prajiturile dulci sub marca Prajitura casei
  • Napolitane sub marca Alfers
  • Snacks-uri sarate sub marca Toortitzi
  • Cafea prajita si ambalata sub marcile Stretto si Gold Mocca

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ALKA Group demareaza lucrarile pentru constructia unei noi fabrici