Lectură de 2 minute

03 Mar 2020 - Știri și Noutăți

Al 85-lea magazin JYSK din tara se deschide la Lugoj

Abonează-te pe  

Pe 5 martie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK, inaugureaza cel de-al 85-lea magazin din tara in Lugoj. JYSK Lugoj are o suprafata totala de 1180 mp si se afla pe Strada Coloman Wallisch nr. 2, Lugoj.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “Inca de cand am inceput lucrarile la noul magazin din Lugoj am observat un interes crescut fata de deschidere in oras, iar acest lucru ne bucura foarte mult. Primele magazine JYSK din Romania au fost in zona de vest a tarii, asadar locuitorii de aici cunosc de mult timp serviciile si produsele JYSK. Magazinul din Lugoj are si o pozitie foarte buna, in centrul orasului, si este usor de accesat. Ii asteptam pe clienti in numar cat mai mare la evenimentul de deschidere si in zilele urmatoare, cu oferte de deschidere la peste 1500 de produse pentru amenajarea spatiului interior, dar si exterior. Pentru ca intram in noul sezon, inclusiv produse din gama de mobilier de gradina vor avea un pret mai mic, asadar este o ocazie foarte buna pentru clienti sa isi achizitioneze produse pentru gradina de care sa se bucure tot sezonul de vara”.M

Magazinul va functiona de luni pana sambata intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 18.00.

Echipa JYSK Lugoj asteapta cu nerabdare deschiderea magazinului! Ne-am pregatit cu stocuri suficiente, iar asistentii de vanzare din noul magazin sunt gata sa le ofere clientilor sfaturi pentru alegerea celor mai bune produse. Cei care ne vor calca pragul vor gasi la noul JYSK Lugoj un sortiment variat de mobilier de interior si decoratiuni in stil scandinav, mobilier de gradina, precum si produse destinate somnului, precum saltele, plapumi, perne si lenjerii de pat. Iar in saptamana deschiderii ii asteptam si cu oferte foarte bune la produsele noastre.”, a completat Florin Ionas, District Manager JYSK Romania.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa.
Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 84 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Al 85-lea magazin JYSK din tara se deschide la Lugoj