Lectură de un minut

10 Jun 2019 - Știri și Noutăți

AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni!

Abonează-te pe  

AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni! Dupa succesul inregistrat in anii trecuti, AFI Cotroceni in colaborare cu “Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania” lanseaza cea de-a patra editie a serilor de jazz.

Iubitorii de soul, jazz si funk sunt invitati sa se relaxeze cu muzica de calitate in fiecare seara de joi, vineri si sambata, intre 6 iunie si 14 septembrie 2019, in zona teraselor de la intrarea FAR a celui mai mare mall din Romania.

Artisti noi si exceptionali vor interpreta piese celebre si improvizatii timp de doua ore, intre 19:00 si 21:00.
Serile de jazz de la AFI Cotroceni au avut un succes mare in anii trecuti, asadar ne-am gandit sa-l reeditam si sa lansam AFI FAN Jazz incepand cu 6 iunie 2019. Clientii nostri se vor putea relaxa in compania celor dragi, la o bautura racoritoare, ascultand muzica live interpretata de artisti tineri si exceptionali in zona teraselor de la intrarea FAR a mall-ului AFI Cotroceni”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.
Pentru a promova muzica jazz intr-un cadru cat mai extins si accesibil publicului larg, proiectul AFI FAN Jazz este organizat in parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania.
Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu expozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI FAN Jazz se reintoarce la AFI Cotroceni!