Lectură de 2 minute

28 Nov 2018 - Știri și Noutăți

AFI Cotroceni organizeaza concursuri daca faci cumparaturi in centru comercial

Abonează-te pe  

Sarbatorile de iarna au intrat in linie dreapta, iar centrul comercial AFI Cotroceni te provoaca sa ramai Daruitor de Meserie, in acest an cu upgrade-ul 2.0, si iti dedica si un colind cu acelasi nume sub forma unui concurs.

In aceasta perioada din an multi dintre noi intra in rolul de one man show, planificand sarbatoarea perfecta in familie sau in grupul de prieteni, colegi ori parteneri de business. AFI Cotroceni te provoaca sa share-uiesti ce tip de daruitori esti - creativ, organizat sau intuitiv?

  • “Daruitorul de meserie” #CREATIV: ii surprinzi pe cei dragi cu idei ingenioase sau chiar traznite? Esti atent nu doar la cadoul in sine, ci si la metoda de impachetare, astfel incat sa fie o adevarata experienta de unboxing
  • “Daruitorul de meserie” #ORGANIZAT: iti faci chiar si cu doua luni inainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi. Ai o lista cu toti cei carora doresti sa le oferi un zambet de sarbatori si stii cu precizia unui ceas elvetian ce li se potriveste.
  • “Daruitorul de meserie” #INTUITIV: esti din categoria celor care frecventeaza in mod constant mall-ul, cei care stiu tot ce este in magazine, cele mai noi tendinte in shopping, cele mai cool gadget-uri.
In jurul celor trei categorii, AFI Cotroceni isi surprinde clientii si cu un colind, unde sunt explicate tipologiile de daruitori de meserie.

Colindul poate fi gasit si ascultat pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Clientii care au facut cumparaturi in valoare de minim 300 de lei, isi pot inscrie bonurile pe site si au sansa de a castiga sute de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic daruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfasoara pana pe 31 decembrie.
In acest an ducem la un nou nivel campania “Daruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Experienta de anul trecut ne-a ajutat sa identificam trei tipuri de daruitori: creativul, organizatul si cel intuitiv. Le propunem celor care iubesc sa daruiasca sa descopere cele mai cool cadouri la cel mai mare mall din Romania. Ii recompensam pe acesti oameni cu premii la un nou nivel, dar le propunem si un colind in care sigur se regasesc.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
AFI Cotroceni vine in ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot gasi in magazinele mall-ului sau poate fi ridicat gratuit de la Info Desk si contine idei de cadouri si discount-uri substantiale. Copiii ii pot scrie Mosului la cornerul amplasat special pentru ei in zona Info Desk.
AFI Cotroceni va fi deschis pe toata perioada sarbatorilor de iarna:
  • pe 24 si 31 decembrie, magazinele, restaurantele, cafenelele si zona de distractie vor fi deschise in intervalul 10.00- 20.00
  • in ziua de Craciun si pe 1 ianuarie, programul este intre orele 14.00 – 22.00
  • pe 26 decembrie si 2 ianuarie in intervalul 10.00 – 22.00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  AFI Cotroceni organizeaza concursuri daca faci cumparaturi in centru comercial