Lectură de un minut

11 Jun 2019 - Știri și Noutăți

74 de echipe de handbal din scolile Romaniei, echipate complet in campania Mingi in scoli

Abonează-te pe  

In cadrul celei de-a treia editii a campaniei initiate de Henkel Beauty Care, cu sprijinul Federatiei Romane de Handbal, s-au inscris aproape 150 de scoli. Jumatate dintre acestea au fost premiate si echipate complet pentru viitoarele meciuri si antrenamente de handbal.

Ne bucuram de fiecare data cand ajungem intr-o scoala si sustinem elevii in practicarea sportului lor preferat. Campania Mingi in Scoli a luat nastere in 2016 dintr-un parteneriat puternic dintre Fa si Federatia Romana de Handbal. Dupa doi ani in care au fost donate 5.000 de mingi de handbal in 470 de scoli din toata tara, anul acesta am mers si mai departe, oferind echipamente sportive viitorilor campioni ai tarii in 74 de scoli. Fa este un brand cu traditie in Romania si suntem mandri sa sustinem viitorul unui sport national cu o istorie bogata in Romania” a declarat Gabriel Barbu, General Manager, Henkel Beauty Care, Romania.

In cadrul campaniei Mingi in scoli, jucatoare ale echipei nationale de handbal, precum Denisa Dedu, Crina Pintea, Madalina Zamfirescu, Cristina Laslo si Raluca Bacaoanu, alaturi de antrenorul echipei, Martin Ambros, au petrecut timp cu elevii Scolii Gimnaziale Nicolae Labis din capitala.
Sportivii scolii au primit echipamente din partea Henkel Beauty Care si au avut parte de un joc alaturi de handbaliste.
Campania a fost creata pentru a sustine viitorul handbalului in Romania. Avem una dintre cele mai vechi scoli de handbal din lume, cu performante pe masura, profesori incredibili si copii dornici sa invete. Suntem singura tara a carei echipa nationala a participat la toate editiile Campionatului Mondial de Handbal Feminin, incepand din 1957. Viitorul campion de maine este copilul de astazi care trebuie sustinut in drumul catre prima lui victorie.
Pentru a le oferi ocazia cat mai multor copii sa joace handbal, Henkel Beauty Care Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Handbal, a lansat campania Mingi in scoli, in 2016, proiect menit sa creasca accesul elevilor la acest sport si sa sustina viitoarea generatie de campioni ai handbalului romanesc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  74 de echipe de handbal din scolile Romaniei, echipate complet in campania Mingi in scoli