Lectură de un minut

20 Feb 2019 - Știri și Noutăți

5 milioane de euro investiti de Meda intr- categorie noua de salamurile crud-uscate

Abonează-te pe  

Producatorul roman de mezeluri Meda extinde oferta de produse cu o noua categorie de mezeluri, mai exact cu salamuri crud uscate. Pentru lansarea noii game de mezeluris-a facut o investitie de 5 milioane euro.

 

Dezvoltarea noii linii de productie a presupus dotatea cu tehnologii de ultima generatie, precizeaza wall-street.ro.

Gama de salamuri crud uscate Meda, maturate timp de 21 de zile, cuprinde:

  • Salamul Sinaia
  • Salamul Banatean
  • Salamul Crud Uscat
  • Salamul Vienez

Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri produse crud uscate premium cu un gust deosebit. Noile salamuri din gama crud-uscate MEDA ofera oricarei mese un plus de savoare, prin retetele reusite si prin combinatia surprinzatoare de condimente. Pentru productia salamului crud-uscat Sinaia de la MEDA , folosim de exemplu 138g de carne la 100g produs finit. Meda intotdeauna a urmarit calitatea si consideram ca aceasta gama este expresia eforturilor noastre in incercarea de a oferi produse excelente.”, a declarat Florin Rizea, Presedinte Consiliu Director Meda Prod’98.

Salamurile crud uscate de la Meda sunt deja disponibile in principalele retele de retail modern din tara, dar si in magazinele din comertul traditional.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 milioane de euro investiti de Meda intr- categorie noua de salamurile crud-uscate