Lectură de 3 minute

13 Jul 2018 - Recomandări

Cum sa alegi masuta de cafea potrivita pentru sufrageria ta

Abonează-te pe  

Mobilierul pentru sufragerie trebuie ales cu atentie. Asta pentru ca aici se petrece cel mai mult timp - si atunci cand ai musafiri in vizita, si cand stai acasa. Asa se face ca ambianta trebuie sa fie una placuta, iar decoratiunile si ornamentele, piesele de mobilier construiesc impreuna un mediu placut. Masuta de cafea, parte din living, este un detaliu important si alegerea ei trebuie tratata cu atentie.

Pentru multi dintre noi, alegerea masutei de cafea ar trebui sa fie destul de usoara. Fie ca se tine cont de design si totul este intuitiv, de dimensiuni pentru incadrare perfecta sau de material, lucrurile sunt diferite pentru fiecare dintre noi.

De fapt, concluzia este ca o sufragerie fara o masuta de cafea nu este completa si ca aceasta intregeste perfect incaperea, servind mai multor scopuri: de la depozitare, pana la servire.

Daca te hotarasti sa cumperi o masuta de cafea, sunt mai multe aspecte de care sa tii cont, care sa te ajute in alegerea celei potrivite.

masuta cafea cum alegi

Bugetul este important pentru ca in functie de acesta te poti orienta catre ce optiuni ai si sa iti fie mai usor in alegeri. Plus ca este important sa stii daca te limitezi la ceva anume sau daca poti sa faci o achizitie mai extravaganta. De fapt, primul lucru asupra caruia trebuie sa te hotarasti este daca intr-adevar ai nevoie de un astfel de obiect.

Forma si marimea masutei de cafea sunt niste factori de luat in considerare. Tine cont de restul decoratiunilor din camera si de dimensiunea ei. Poti opta pentru o masa rotunda, ovala, patrata, dreptughiula, cu sau fara colturi. Unele sunt prevazuta cu lada de depozitare, ca sa tii acolo diverse produse pe care sa le ai mereu la indemana (telecomanda, snacksuri, acte atc). De mentionat ca ar trebuie sa fie la aceeasi inaltime cu a canapelei.

Stilul masutei de cafea este esential pentru ca trebuie sa fie unul care sa se potriveasca cu tematica din camera. Ca este formal, modern sau vintage, ai grija sa nu fie in contradictie cu restul pieselor de mobilier. Daca iti place ceva contemporan alege ceva dintr-o combinatie de metal cu sticla, iar daca ai o slabiciune pentru ceva rustic, lemnul ramane un material bun. Modelul picioarelor denota inca o nota de stil.

Materialul trebuie sa fie unul usor de intretinut. De asta tine cont daca ai copii sau animale de companie pentru masutele de cafea cu suprafata fina se vor deteriora mai repede si se vor curata mai greu. Cu alte cuvinte, ia in considerare durabilitatea. Asta conditioneaza si culoarea care trebuie sa fie in perfecta armonie cu ce mai gasesti prin casa.

Functionalitatea si alte caracteristici - adica alegi o masuta de cafea care sa serveasca la ceva sau pur si simplu vrei ceva ornamental? Pentru ca sunt multe mese care se pot folosi ca o vitrina, unde poti expune carti, reviste si diverse obiecte de colectii sau iti poate servi ca birou.

Uneori poti gasi solutii chiar si cand nu le cauti. Asa se face ca poti avea alternative la masuta de cafea. De altfel multi producatori de mobila proiecteaza diverse obiecte de mobilier care sa serveasca drept masuta de cafea. Asa se face ca gasesti diverse cufere, comode, ceva atipic.

Sa gasesti masuta de cafea pefecta poate cere ceva investitie de timp si efort, dar cu putine considerente, sarcina se achita mai repede decat ai vrea. Cu aceste sfaturi, poti cauta ce iti place si sa transformi vanatoarea in una distractiva.

Oferte la masuta de cafea gasesti in catalogul kika disponibil online.

Sursa foto pixabay

Retail.ro /  Retail.ro /  Recomandări /  Cum sa alegi masuta de cafea potrivita pentru sufrageria ta