Beneficiile folosirii uleiului de par

Publicat pe 15 Septembrie 2017 in Recomandari

Ingrijirea parului este un proces destul de complex, mai ales cand vine vorba de a-i oferi tratamente care sa-l ajute sa arate uimior, ci sa fie si sanatos. Pentru ca suntem din ce in ce mai pretentiosi in ceea ce priveste modul cum parul arata, alegem sa ii conferim sedinte de tratament, iar folosirea uleiului de par ar trebui sa fie o rutina. Daca inca nu il folosesti, iti facem noi o lista cu beneficii ale utilizarii uleiului pentru par.

Uleiul de par aduce multiple beneficii daca este folosit corect. Este important sa iti ingrijesti podoaba capilara, nu doar pentru frumusete, dar mai ales pentru sanatate. Iar asta trebuie sa se intample in ciuda unui program aglomerat.

Diversele coafuri cu care ne putem juca, au un rol important in exprimarea personalitatii. Si daca ai grija sa folosesti sampon si balsam, iti spunem ca uleiul de par este la fel de important. Ca sa te convingem, iti spunem cateva dintre avantajale tratamentului cu ulei pentru par:

  • creste rezistenta parului, mai ales a firului subtire.
  • ajuta la cresterea mai rapida a parului prin oferirea de compusi esentiali in acest proces, facilitand totodata si relaxarea la nivelul capului.
  • uleiul de jojoba, de argan sau din arbore de ceai verde sunt bogate in vitamina E care ajuta la restabilirea nivelului de pH al scalpului.
  • evita problemele cum ar fi caderea parului.
  • previne aparitia infectiilor bacteriene, a iritatiilor sau a matretii, avand rol de tratament antifungic.
  • asigura hidratarea scalpului uscat
  • creste circulatia sangelui la nivelul scalpului, prin stimularea facuta prin masaj cu ulei de par.
  • adauga stralucire parului, acesta avand un aspect mai bun, mai radiant.
  • ajuta la prevenirea despicarii firului de par.
  • impiedica electrizarea parului.
  • uleiul de masline face parul mai moale.
  • previne albirea prematura a parului si actioneaza ca un scut protector.
  • regleaza productia de sebum, deci tendinta de ingrasare scade.
  • uleiul de cocos poate fi inlocuitor pentru masca de par.
  • uleiul de avocado este ca un balsam, protejand parul de razele solare; actioneaza ca un factor natural de protectie SPF.
  • este absorbit rapid de scalp, deci actioneaza mai repede decat orice produs chimic pentru ingrijire, fiind de altfel si un cosmetic natural.
  • se poate folosi si ca produs de styling, pentru coafare; cel mai preferat este uleiul de cocos care protejeaza parul de aparatele de coafare. Practic este un agent care protejeaza parul de vatamare termica.
  • un par tratat cu ulei de par se va descurca mai usor, mai repede. De altfel, nu ar trebui sa se incurce, daca il folosesti deja.
  • protejeaza parul de factorii externi cum ar fi vantul, poluarea, caldura, mizeria.

Oferte la uleiurile de par gasesti in catalogul online de la Sensiblu.

Sursa foto pixabay.


Mai multe despre

Uleiuri de par, Tratamente par, Tratamente cosmetice, Tratamente, Ulei de argan, Ulei de cocos

Recomanda

Comentarii: Beneficiile folosirii uleiului de par

Cataloage si oferte