Lectură de un minut

03 Oct 2019 - Evenimente

Taco Day - eveniment aniversar pentru Taco Bell de doi ani in Romania

Abonează-te pe  

La inceput de octombrie, Taco Bell marcheaza doua evenimente in calendar. Mai exact, retailerul aniverseaza doi ani de prezenta pe piata locala si Taco Day, un eveniment sarbatorit la nivel international, cu toti fanii din lume. La doi ani de la deschidere, brand-ul numara in Romania 7 restaurante, in orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu.

Taco Bell marcheaza cele doua evenimente printr-un meniu aniversar, disponibil in toate restaurantele din tara, in perioada 4 - 12 octombrie.

In urma cu doi ani, pe 12 octombrie, Taco Bell punea pe harta Romaniei primul restaurant, in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti, unde pana acum aproximativ 1 milion de clienti s-au bucurat de experiente culinare inedite. Peste 4 milioane de clienti au trecut pragul restaurantelor Taco Bell, curiosi sa guste renumitul Taco, unul dintre cel mai iubite si cumparate produse din meniu. De pe mesele clientilor nu puteau sa lipseasca Crunchwrap Supreme, Fajita Burrito, Quesadilla sau cel mai nou produs, Naked Chicken Taco.
In 1962, Glenn Bell le facea cunoscut californienilor primul taco de la Taco Bell. Succesul nu a intarziat sa apara intrucat gustul unic, de inspiratie mexicana, descoperit, redescoperit si indragit de toti fanii, a strabatut intreaga planeta, ba chiar in diverse forme si arome, precum Taco`n Taco, un taco intr-un taco, sau Naked Chicken Taco, un snitel de pui in forma de taco.
Cu aceasta ocazie, in perioada 4-12 octombrie, fanii sunt asteptati la #zileletacobell in restaurantele Taco Bell din tara, cu un meniu aniversar, care include 4 tacos, alaturi de 2 portii de cartofi sau de nachos si 2 bauturi racoritoare, la un pret promotional.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Taco Day - eveniment aniversar pentru Taco Bell de doi ani in Romania