Lectură de un minut

19 Sep 2019 - Evenimente

Planurile de expansiune Burger King, dupa ce revine in Romania

Abonează-te pe  

Burger King se intoarce din septembrie in Romania si are in plan sa deschida 60 de restaurante in urmatorii 5 ani, dintre care circa 40% in Capitala, noteaza wall-street.ro.

Compania se va concentra pe unitatile drive thru, a mentionat Daniel Ryska, director Burger King pentru Europa Centrala si de Sud-Est, intr-un interviu pentru publicatia Wall Street.

Piata de fast-food din Romania este foarte bine dezvoltata de competitie, dar nu este suficienta. Din ce am studiat si din ce am remarcat pe piata, Romania este una dintre tarile cu mare potential pentru Burger King. (...) In Romania, pe termen lung, numarul de restaurante se poate tripla sau poate ajunge de patru ori mai mare. (...) De asemenea, exista un mare potential pentru deschiderea de noi restaurante in regiunile Romaniei. Este vizibil ca timp de multi ani, brandurile s-au concentrat pe Bucuresti si alte doua-trei orase mari, dar exista multe oportunitati in afara Capitalei”, a declarat Ryske pentru wall-street.ro.

Primul restaurant Burger King adus de polonezii de la AmRest se va deschide in complexul comercial Mega Mall din Capitala, pe 26 septembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Planurile de expansiune Burger King, dupa ce revine in Romania