Lectură de un minut

10 Dec 2019 - Evenimente

Pizza Hut aniverseaza 25 de ani de la deschiderea primului restaurant din Romania

Abonează-te pe  

In decembrie 1994 se deschidea primul restaurant Pizza Hut din Romania, in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor. Acesta a devenit rapid un brand iconic, recunoscut pentru pizza si paste, iar, de atunci si pana in prezent, Pizza Hut s-a reinventat constant, din dorinta de a veni in intampinarea consumatorilor, in aceleasi standarde calitative inalte cu care i-a obisnuit.

Primul restaurant functioneaza si astazi, devenind unul cu traditie in Bucuresti, un loc ideal pentru a lua masa in oras, dar si un punct de intalnire foarte cunoscut in mentalitatea colectiva – Pizza Hut “de la Romana”.

In anul 1999 a fost inaugurata prima locatie Pizza Hut din afara Bucurestiului, respectiv in Constanta. In prezent, reteaua este formata din 23 de restaurante de tip Dine-In si 22 de locatii Pizza Hut Delivery, la nivel national.
De-a lungul timpului, Pizza Hut a investit atat in schimbarea design-ului si modernizarea locatiilor, cat si in inovatie si varietate la nivel de produs. In 2017, a fost introdus, initial, in restaurantul Pizza Hut din Piata Romana si ulterior in toate celelalte restaurante, un meniu nou, conceput de Chef Nicolas Lontras, cu specific american. Oferind experiente culinare inedite, precum coaste cu sos sweet chilly, burgeri, tacos, aripioare cu sos barbeque, deserturi, cocktailuri alcoolice si non-alcoolice, acesta a fost apreciat de fanii brandului.
Pizza Hut este deja un brand cu traditie, care a reusit sa ramana mereu actual, prin produse gustoase, varietate in meniu, precum si prin inovatiile aduse la nivel de locatii – design modern, urban. Anul acesta este unul special pentru noi, deoarece sarbatorim 25 de ani de existenta pe piata din Romania. 25 de ani in care ne-am extins, am evoluat si ne-am adaptat tendintelor in perpetua schimbare din industria de food service, totul pentru a-i rasplati cu aceeasi fidelitate pe clientii Pizza Hut care au ramas alaturi de noi de-a lungul timpului si au crescut impreuna cu brandul lor preferat”, declara Adrian Hulubescu, General Manager Pizza Hut Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Pizza Hut aniverseaza 25 de ani de la deschiderea primului restaurant din Romania