Lectură de un minut

16 Dec 2019 - Evenimente

Nou concept de magazin lansat de Profi in Bucuresti

Abonează-te pe  

Retailerul alimentar Profi Rom Food a lansat un nou concept de magazine, fiiGo. Acesta este prezent in Capitala cu trei locatii - Piata Victoriei si zona Perla-Stefan Cel Mare, scrie wall-street.ro.

Pana acum, fiiGo este prezent in Bucuresti cu trei locatii, in Piata Victoriei si in zona Perla-Stefan Cel Mare, potrivit Google Maps, scrie aceeasi publicatie.

Magazinul fiiGo de pe Calea Dorobanti, nr. 103-105, are o gama variata de produse, atat ambalate, cat si proaspete, de la mancare si bauturi, la salate, paste, sandvisuri si cafea. Clientii au posibilitatea de a cumpara meniuri, formate din bautura (fresh de portocale, ceai sau cafea) si un sandvis (hot dog).

Magazinul are trei case de marcat, dintre care doua clasice si una self-scan, unde clientii pot scana si plati produsele dorite.

Profi este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate in Romania, detinut de catre fondul de investitii Mid Europa Partners. Profi Rom Food opereaza pe plan local supermarketurile si magazinele de proximitate Profi Standard, Profi City si Loco.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Nou concept de magazin lansat de Profi in Bucuresti