Lectură de un minut

14 Feb 2019 - Evenimente

Mindspace, cel mai mare furnizor de spatii de coworking din Europa, a inaugurat prima locatie din tara

Abonează-te pe  

Situat in cladirea Tower 1 din Globalworth Campus, langa statia de metrou Pipera, spatiul de coworking va oferi celor peste 730 de membri un nou tip de experienta, care depaseste cu mult beneficiile oferite de un birou obisnuit.

Mindspace Business District pune la dispozitie birouri private ce cresc productivitatea si evenimente ce isi propun sa le ofere membrilor o sursa de inspiratie, pana la zone de relaxare creative, pranzuri sanatoase si clase de yoga.

Membrii Mindspace, fie ca sunt companii, startup-uri sau antreprenori, pot alege din cele 61 de birouri private disponibile in Mindspace Business District si se pot bucura de toate facilitatile oferite de spatiu:
  • evenimente special concepute pentru a inspira comunitatea locala
  • conferinte TEDx si atelierele LinkedIn
  • acces 24/7, internet rapid, suport IT
  • zone de print
  • sali de intalnire si spatii comune
  • bucatarii complet echipate
  • mese saptamanale

Abonamentul este global, ceea ce inseamna ca orice membru poate lucra din orice locatie Mindspace din lume, fara costuri suplimentare. Membrii romani ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globala de peste 14.000 de membri si aproximativ 300 de companii.

Odata cu lansarea oficiala a primului sau spatiu de coworking din Romania, Mindspace anunta si planurile sale pentru urmatoarea locatie din Bucuresti: Mindspace Victoriei.
Mindspace este un furnizor global de spatii de co-working creative pentru echipe de toate dimensiunile. Compania opereaza 28 de spatii in locatii ’prime’ in cele mai importante orase din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia si Israel.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Mindspace, cel mai mare furnizor de spatii de coworking din Europa, a inaugurat prima locatie din tara