Mega Image va avea carduri de fidelitate pentru cumparaturi

Publicat pe 6 Noiembrie 2018 in Evenimente

Retailerul Mega Image a inceput sa distribuie, de saptamana aceasta, carduri de fidelitate prin care clientii vor avea acces la promotii personalizate, informeaza Profit.

Adrian Nicolaescu, Marketing VP al Mega Image a declarat pentru aceeasi sursa:“ Incepand de luni (05.11.2018 – n.r.), Mega Image a inceput sa distribuie carduri de fidelitate. Distributia are loc in toate magazinele retelei”.

Dupa inregistrarea cardului pe pagina web a retailerului, clientul va primi o reducere de 10% la prima cumparatura efectuata in magazin. Printre alte beneficii:
  • in functie de istoricul de cumparaturi, in curand se vor putea crea si oferi promotii personalizate
  • primesti informatii si noutati prin adresa de email cu care te-ai inregistrat
  • in fiecare saptamana beneficiezi de promotii exclusive, dedicate doar posesorilor de card de fidelitate. Acestea sunt valabile atat in supermarketurile Mega Image si Shop&Go, cat si in supermarketul online.


Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Compania Mega Image este fondata din 1995 si re o retea nationala de 600 de magazine. fiind in prezent cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.


Mai multe despre

Mega Image, Card de fidelitate, Card de loialitate

Recomanda

Comentarii: Mega Image va avea carduri de fidelitate pentru cumparaturi