Lectură de un minut

24 Jun 2019 - Evenimente

Mega Image sustine 4 centre de transfuzie din tara cu echipamente medicale in valoare de 60.000 de euro

Abonează-te pe  

Mega Image continua si anul acesta implicarea in sustinerea unei cauze extrem de importante in acest moment: nevoia de sange. Compania isi reafirma angajamentul de a contribui la cresterea nivelului de awareness al populatiei cu privire la nevoia acuta de sange pentru transfuzii.

Mega Image a intrat pe traseul donatorului de sange in 2017, pentru care s-a implicat prin campanii de informare si proiecte concrete:

  • activitati de donare de sange in randul angajatilor
  • campanii de comunicare in magazine
  • sustinerea donatorilor cu produse sanatoase
  • amplasarea unor colecte mobile organizate in zona magazinelor din Bucuresti, Cluj si Timisoara
  • donatii catre centrele de transfuzii din tara, pentru modernizare si investitii in optimizarea procesului de recoltare si prelucrare a sangelui.
In plus, Mega Image a marcat Ziua Mondiala a Donatorului de Sange si printr-o noua sponsorizare cu aparatura medicala necesara donarii de sange. Sponsorizarea, in valoare de 60.000 de euro, va merge catre mai multe centre de transfuzie din tara: Bucuresti, Ploiesti, Constanta si Cluj, dupa ce anul trecut compania a sustinut eforturile asigurarii unor stocuri permanente de sange printr-o prima donatie de echipamente medicale in valoare de 60.000 euro.
Ne implicam si vrem sa facem bine acolo unde conteaza. Stim ca este nevoie permanenta de sange, stim cat de importanta este donarea de sange, si ne-am propus sa o sustinem printr-un angajament pe termen lung, care face parte din obiectivul nostru de a fi cat mai aproape de comunitatile din care facem parte, acolo unde au nevoie. Am inceput acest demers in urma cu trei ani si vrem sa le multumim colegilor, clientilor si tuturor celor care ni s-au alaturat deja. Astazi, sarbatorim impreuna aceasta zi dedicata Donatorului de Sange si vom continua sa ne implicam pentru a face cu adevarat o schimbare,” afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.
Mai multe detalii despre cine poate dona sange si in ce conditii - AICI

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Mega Image sustine 4 centre de transfuzie din tara cu echipamente medicale in valoare de 60.000 de euro