Lectură de 2 minute

31 Jan 2020 - Evenimente

Lidl: Top Employer pentru al patrulea an consecutiv

Abonează-te pe  

Lidl Romania obtine certificarea Top Employer 2020, cel mai mare scor fiind obtinut de companie la capitolul Leadership & Development – 93%, reflectand performantele companiei in ceea ce priveste conditiile de lucru si oportunitatile de dezvoltare profesionala oferite angajatilor. 

Certificarea este obtinuta pentru al patrulea an consecutiv si este acordata de catre institutul independent Top Employers din Olanda. In plus, si anul acesta, Lidl a obtinut aceasta certificare si la nivel european.

In urma auditului, Lidl Romania a inregistrat un scor total de 81%, cu o crestere de 4% fata de scorul obtinut anul precedent. Compania a avut cresteri la 6 din cele 10 categorii evaluate. Cel mai mare scor a fost obtinut la indicatorul Leadership & Development, care analizeaza investitia in angajatii cu potential de crestere si in cei cu pozitii de management, unde retailerul a fost evaluat cu un punctaj de 93%.

Totodata, comparativ cu anul trecut, Lidl Romania a inregistrat o crestere de 7% pentru scorul acordat de institutul olandez pentru pachetele salariale si beneficii. Aceasta performanta este sustinuta de eforturile companiei de a imbunatati constant pachetul de compensatii si beneficii oferite tuturor angajatilor. Angajatii Lidl primesc
  • tichete de masa
  • bonusuri anuale de Paste si de Craciun,
  • asigurare privata de sanatate si de asigurare de viata.
  • remunerare pentru orele suplimentare
  • bonusuri aniversare si ofera zile libere de sarbatorile legale

O crestere constanta la nivel de punctaj a fost inregistrata si in strategia generala de management al carierei si succesiunii, unde Lidl Romania a obtinut un scor de 85%, demonstrand eforturile continue ale companiei de a le oferi tuturor angajatilor oportunitati de dezvoltare profesionala si personala. Compania ofera constant traininguri si cursuri de perfectionare personalizate angajatilor sai, adaptate la nivelul lor profesional, la nevoile de perfectionare, dar si la competentele lor.

Certificarea Top Employer este acordata in urma unui proces riguros de audit al cadrului organizational din companie. Sunt analizate practicile de HR ale angajatorilor, avand la baza 10 criterii de evaluare, precum cultura organizationala, strategia de integrare a angajatilor, managementul performantei, strategiile de dezvoltare profesionala sau pachetele salariale si beneficiile, strategia de recrutare sau integrarea angajatilor in companie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Lidl: Top Employer pentru al patrulea an consecutiv