Lectură de 2 minute

25 Sep 2019 - Evenimente

LEGO® Technic™ Bugatti Chiron, in Romania intre 26 septembrie - 2 octombrie 2019

Abonează-te pe  

LEGO® Technic™ Bugatti Chiron este o constructie impresionanta din piese LEGO® Technic™ ce reproduce in marime naturala emblematicul model Bugatti Chiron. Acesta va ajunge in showroom-ul eMAG Baneasa din 26 septembrie si va putea fi admirat pana pe 2 octombrie 2019.

Masina LEGO® Technic™ Bugatti Chiron este realizata doar din piese LEGO®, fara a se folosi adezivi, model complet functional si autopropulsat, putand gazdui doi pasageri.

Constructia la scara 1:1 a integrat peste 1.000.000 de piese LEGO® Technic™ si se alimenteza exclusiv de motoare LEGO® Power Function. Cu 2.304 motoare, 4.032 roti dintate si 2.016 osii LEGO® Technic™, motorul de 1,5 tone genereaza 5,3 kW /CP si un cuplu estimat de 92 Nm, atingand o viteza de peste 20 km/h.
Pentru realizarea proiectului s-au creat pentru prima data noi tipuri de caramizi transparente LEGO® Technic™, iar anumite piese portante ale masinii au fost construite exclusiv din caramizi si piese LEGO® Technic™. In total, s-au folosit 58 de tipuri de piese fabricate special pentru realizarea modelului.
Aceasta masina in marime naturala creata cu piese LEGO® Technic™ inregistreaza o serie de premiere la multe capitole si, prin realizarea proiectului, am impins limitele propriei noastre imaginatii. De peste 40 de ani, LEGO® Technic™ le permite fanilor de toate varstele sa-si testeze creativitatea cu un sistem de constructii care ii provoaca nu doar sa creeze design-uri noi, ci si sa proiecteze functii noi. Proiectantii LEGO® Technic™ si cei de la fabrica Kladno din Republica Ceha, cea care construieste si modelele impresionante pentru magazinele LEGO® si parcurile LEGOLAND, au reusit cu succes atat sa recreeze formele emblematice ale modelului Chiron, cat si sa faca posibila conducerea acestui model. Este un exemplu fascinant al sistemului de constructie LEGO® Technic™ si al potentialului sau de reinventare creativa”, a declarat Lena Dixen, Vicepresedinte in cadrul Departamentului de Marketing al Grupului LEGO®.
Grupul LEGO® este o companie de familie, cu sediul central in Billund, Danemarca si birouri in Enfield, USA, Londra, UK, Shanghai, China si Singapore. Fondata in 1932 de Ole Kirk Kristiansen si avand la baza celebra caramida LEGO®, este unul dintre cei mai mari producatori de materiale pentru joaca din lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  LEGO® Technic™ Bugatti Chiron, in Romania intre 26 septembrie - 2 octombrie 2019