Lectură de 2 minute

23 Jul 2019 - Evenimente

KFC Romania anunta primul Haunted Camping din cadrul festivalului Untold

Abonează-te pe  

 KFC Romania construieste, in cadrul festivalului Untold, un camping inedit in padurea Hoia-Baciu, o locatie plina de mister de langa Cluj.

KFC Romania organizeaza, in parteneriat cu festivalul Untold, un camping inedit in padurea Hoia-Baciu, din apropiere de Cluj-Napoca.

In cadrul festivalului Untold, KFC Romania va amplasa o instalatie interactiva – Scarry Mirror - prin care participantii la eveniment vor putea sa vada cele mai interesante momente surprinse si transmise din camping. Totodata, acestia vor putea sa isi faca poze cu tematica in oglinda si sa ramana cu cele mai infricosatoare amintiri de la festival.
Asa cum i-am obisnuit pe consumatorii nostri, ne dorim sa fim mai mult decat un brand care ofera produse si servicii de inalta calitate. Vrem sa le punem la dispozitie experiente diverse si sa interactionam cu ei, oferindu-le constant o sursa de entertainment. In acest sens, KFC Romania anunta un parteneriat de exceptie cu festivalul Untold, un eveniment care a dobandit un renume international prin line-up-urile de exceptie, atmosfera inedita si publicul care este din ce in ce mai numeros, de la an la an. Construim un camping intr-un loc faimos din Romania – padurea Hoia-Baciu, una din cele mai infricosatoare locatii din lume si punem la cale o experienta cu multe surprize pentru cei dispusi sa intre in competitie, protejati de sosul nostru cu usturoi!", declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.
Sosul cu usturoi, cunoscut de fanii KFC din Romania, este vandut, anual, in peste 10 milioane de unitati, ceea ce ne confirma cat este de indragit de consumatorii locali. Acesta este disponibil pe rafturile magazinelor Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora, Real si Selgros.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 77 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 14 in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  KFC Romania anunta primul Haunted Camping din cadrul festivalului Untold