Lectură de 2 minute

07 Mai 2018 - Evenimente

JYSK Romania a lansat colectia de mobila si accesorii outdoor pentru gradina

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, JYSK, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat saptamana trecuta o noua colectie de mobilier pentru exterior. JYSK Romania a adus prin colectia "Vara Scandinava" acelasi stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care confera tot confortul pentru seri le lungi de vara in gradina, la aer liber.

Lansarea noii linii de mobilier si decoratiuni outdoor a fost marcata de un eveniment la care au fost invitate peste 100 de persoane, printre acestea numarandu-se jurnalisti, bloggeri si influenceri, dar si parteneri ai comapniei.

Locatia a fost Atelierul Florenss, aceasta fiind transformata de piesele de mobilier care au dat o nota inedita gradinii.

Cu dress code-ul impus la eveniment - chic floral - au bifat prezent Anca Serea, Catalina Grama, Tily Niculae, Ioana Ginghina, Livia Graur, Gianina Corondan, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Eli Roman, Andra Miron, Kinga Varga, Alexia Talavutis, Andreea Perju, Maria Radu, Olivia Nita, Iulia Verdes.

JYSK a introdus anul acesta, modele inedite menite sa transforme spatiul exterior intr-un loc special de relaxare. Colectia "Vara Scandinava", realizate din materiale foarte rezistente, fara sa fie nevoie de vreo ingrijire speciala. dar si din sticla. include, printre altele:

  • BASTRUP: un set modular, cu design minimalist si versatil, care poate fi configurat in functie de spatiul disponibil sau numarul de invitati.
  • FALKENBERG: mobilier creat special pentru casa de vacanta, in stil rustic si confortabil.
  • RADSTED: setul de terasa cu linii simple si curate, cu un cadru subtire, realizat din aluminiu, si perne luxoase.
  • OTTA sau RAMTEN: mese de terasa in stil contemporan.
  • ULFBOR: mobilier exotic care include doua fotolii, canapea de trei locuri si o masa de gradina de dimensiuni generoase.
  • VEBBESTRUP set de mobilier disponibil in varianta in culoarea natur sau negru: elegant, modern, cu tonuri rustice.

Piesele au incluse perne confortabile, cu huse din poliester tesut, iar mesele au blat din lemn artificial rezistent. Printre accesorii sunt lampi solare, hamacele, leaganele.

jysk romania vara scandinava

Citeste si:
JYSK va deschide cel de-al 136-lea magazin în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate
JYSK va deschide cel de-al 136-lea magazin în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate
Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a completat: “Noua colectie de mobilier de gradina JYSK pune accent pe crearea acelui coltisor care aduce hygge in familie – acea stare de bine, de relaxare si fericire tipic daneza. Nordicii adora sa se distreze in natura cu familia sau prietenii si iubesc confortul in spatiul exterior casei. Piesele din noua colectie sunt create special pentru a-i ajuta pe clienti sa redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seara cu prietenii pe terasa sau o dupa-amiaza pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate si se potrivesc diverselor tipuri de spatii exterioare, permitand fiecaruia sa aranjeze terasa sau balconul exact asa cum isi doreste”.

JYSK este prezent pe piata din Romania din 2007, reteaua numarand in prezent 42 magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  JYSK Romania a lansat colectia de mobila si accesorii outdoor pentru gradina