Lectură de 3 minute

17 Mai 2019 - Evenimente

JYSK a lansat noua colectie de mobilier de gradina in cadrul evenimentului Sommervisen

Abonează-te pe  

JYSK Romania a lansat colectia de mobilier si decoratiuni de gradina din 2019 in prezenta a peste 100 de invitati, in cadrul unei petreceri la plaja organizate la Ambasada Danemarcei in Romania.

Invitatii au avut ocazia sa descopere noile piese de mobilier de gradina, dintre care se remarca:

  • gama de mobilier din bambus BAMLE, care include sezlong, scaun de plaja, masuta si banca de gradina. Bambusul este un material durabil, usor de intretinut, care ofera gradinii sau terasei un aspect exotic si interesant.
  • gama BEDER, care include canapea de terasa, pat de zi, masa si banca de gradina cu un aspect retro inspirat din designul anilor ’60.
Produsele din noua colectie de gradina au o puternica amprenta scandinava si vorbesc despre petrecerea timpului liber in natura. Ele construiesc o punte emotionala intre oameni si natura, o conexiune importanta pentru danezi. Scandinavii iubesc activitatile in aer liber si profita cat mai mult de lunile de vara, de aceea pentru ei e important ca spatiul exterior al locuintei sa fie primitor si sa aiba acea atmosfera hygge specifica”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.
In acest an, compania daneza a inclus in sortimentul de gradina si produse care sa dea mai multa culoare spatiului exterior. Un exemplu sunt scaunele de gradina SANDVED cu cadru din otel si sezut din plastic, disponibile in cinci culori – verde, roz, albastru, gri si negru, si umbrelele de gradina AGGER, disponibile in patru culori.
Evenimentul de lansare, intitulat Sommervisen – Cantec de vara - a fost inspirat de petrecerile de pe plajele daneze date cu ocazia Solstitiului de vara, unul dintre cele mai importante momente din an in Danemarca. Ca la orice petrecere de Midsommer, nu au lipsit focul de tabara, cina pe malul marii, fotografiile pe plaja si o barca plina de preparate delicioase, foarte apreciate de invitati.
„In Danemarca, lumina este foarte importanta. Petrecerea de Midsommer este, de fapt, un festival al luminii care are loc in cea mai lunga zi din an. Exista multe feluri in care sarbatorim Midsommer in Danemarca (...)
trebuie sa spun ca JYSK este o poveste pe care noi o numim luminoasa. Este o companie daneza de succes, fondata de Lars Larsen, care a inceput prin a vinde plapumi in anii ’70. Acum exista magazine JYSK in toata lumea, unde gasesti tot ce ai nevoie pentru casa”, a declarat in cadrul evenimentului Søren Jensen, Ambasadorul Danemarcei in Romania.

Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator JYSK Nordic, a povestit invitatilor mai multe despre cele trei trenduri ale verii 2019 in materie de decoratiuni: Harmony, Sunbaked si Nordic Light.
“Pentru ca suntem o companie cu prezenta internationala, este important sa avem tendinte globale, dar pastram intotdeauna amprenta scandinava, care face parte din ADN-ul nostru. In acest sezon avem trei teme. NORDIC LIGHT este inspirata de lumina verilor scandinave, de mare si de paduri, care include produse in tonuri de albastru si verde. Este un stil simplu, minimalist, care foloseste ton pe ton. HARMONY este o tendinta care se bazeaza pe tonuri neutre, de la gri deschis pana la gri inchis si maro. Un cuvant important pentru acest trend este calmul. Avem multe produse realizate din ratan, din sfoara, din iarba de mare, si produse realizate din piatra precum vaza HARRY, care imita dunele de nisip. Tendinta SUNBAKED este feminina, include produse cu franjuri, culori precum roz prafuit, precum si produse realizate din bambus, un material foarte popular in acest sezon. Este un trend inspirat de stilul boho, cu produse din ceramica cu aspect handmade. Am adaugat si produse in forma de flamingo, care sunt un element haios”, a explicat Line.
Colectia de mobilier si accesorii de gradina este disponibila in magazinele JYSK si in magazinul online.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa si a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 74 de magazine in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  JYSK a lansat noua colectie de mobilier de gradina in cadrul evenimentului Sommervisen