Lectură de un minut

23 Sep 2019 - Evenimente

Inghetata fara aditivi, Cremola, disponibila in magazinele Kaufland din tara

Abonează-te pe  

Primul desert romanesc fabricat din lapte proaspat si fara aditivi, inghetata Cremola, devine disponibila in mai multe magazine Kaufland din tara. Aceasta este produsa intr-o fabrica noua in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro, noteaza Modern Buyer.

Producatorul dispune de o flota de camioane capabile sa asigure transportul produselor de la fabrica spre depozitele centrale ale marilor retaileri sau catre orice distribuitor din tara. Provocarea majora in lansarea acestui brand romanesc a fost, si inca este, listarea in marile retele de magazine.

La nivel declarativ, fiecare mare retailer iese in spatiul public cu campanii de marketing despre importanta unui stil de viata sanatos si despre sustinerea pe care o acorda produselor locale. Dar, oare, cata credibilitate mai au aceste mesaje pentru consumatori, atat timp cat ei refuza cu indarjire sa puna pe rafturile magazinelor, produsele sanatoase ale unui producator roman care are capacitatea de a acoperi in orice moment, orice comanda? Unica retea care, pana in acest moment, respectandu-si promisiunea, a decis prezenta produselor Cremola in toate magazinele sale din tara, este Kaufland.” a precizat Irina Filip, administratorul fabricii Cream Land, producatorul Cremola.

In acest moment, Cremola mai este disponibila in 11 hipermarketuri Carrefour, 18 hipermarketuri Auchan si in Metro Baneasa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Inghetata fara aditivi, Cremola, disponibila in magazinele Kaufland din tara