Lectură de un minut

28 Nov 2019 - Evenimente

Hornbach: sortimentul dedicat sarbatorilor de iarna este disponibil online

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, anunta inaugurarea Targului de Craciun pentru cel de-al 12-lea an consecutiv si amenajarea unei zone special destinate sarbatorilor de iarna pe o suprafata de circa 250 mp in cadrul celor sase magazine locale. 

Romanii sunt din ce in ce mai interesati de tehnologie, alegand produse inedite chiar si atunci cand este vorba despre Sarbatorile de iarna. Astfel, sortimentul nostru din acest an pe categoria produselor pentru Craciun va cuprinde si instalatii de brad SMART, ce pot fi controlate de la distanta prin intermediul unei aplicatii disponibile atat in Google Play, cat si in App Store“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Reprezentantul companiei a estimat ca romanii vor fi interesati, de asemenea, si de globurile din sticla sau varfurile de brad cu LED produse in Germania, dar si de cele din sticla suflata, care au un design deosebit.
„Printre noutatile din acest an in magazinele Hornbach se numara si figurinele gonflabile de mari dimensiuni sau brazii artificiali cu o inaltime de peste 4 metri. Toate acestea se adauga unui sortiment bogat de decoratiuni, plante si mai ales brazi naturali sau artificiali, de diverse dimensiuni, care insumeaza peste 1.000 de produse dedicate Craciunului“, a mai adaugat Mugurel-Horia Rusu.
Pe langa produsele destinate amenajarii interioarelor cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Hornbach dispune si de o gama variata de articole speciale pentru decorarea gradinilor.
Gama pentru Craciun este disponibila si in magazinul online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Hornbach: sortimentul dedicat sarbatorilor de iarna este disponibil online