Lectură de un minut

05 Oct 2018 - Evenimente

Gucci Eyewear aniversează 1 an in Romania prin lansarea noii colectii de toamna-iarna

Abonează-te pe  

Gucci Eyewear a lasant la Palatul Cesianu-Racovita, in cadrul unui eveniment in care se sarbatorea 1 an de prezenta in Romania, noua colectie de ochelari de soare si rame de vedere semnate de casele Gucci, Saint Laurent, Cartier, Alexander McQueen, Stella McCartney.

 

K Optik este distribuitorul oficial in Romania al Kering Eyewear S.p.A., proprietarul brandurilor de ochelari de soare si rame de vedere Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Brioni, Christopher Kane, Tomas Maier, Boucheron, Pomellato, Puma.

Misiunea asumata de K Optic este de a participa activ la dezvoltarea segmentului de ochelari din gama luxury al pietei de optica din Romania. Cu ocazia evenimentului, K Optic a vrut sa creeze si o noua experienta de fashion, prin care invitatii sa descopere cum ochelarii de soare sau ramele de vedere trebuie aliniate directiilor vestimentare.

Colectiile de ochelari exclusive din portofoliul K Optic sunt disponibile in peste 150 de magazine de optica certificate din Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Gucci Eyewear aniversează 1 an in Romania prin lansarea noii colectii de toamna-iarna