Lectură de un minut

10 Apr 2019 - Evenimente

Farmec lanseaza propria revista, Gerovital Magazine

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta unei remiere si anume lansarea revistei proprii, Gerovital Magazine, incepand cu luna aprilie.

Cu design modern, noua publicatie contine sfaturi despre frumusete, recomandari de produse, noutati si trenduri din universul ingrijirii personale. Disponibila gratuit in format fizic in reteaua celor 26 de magazine de brand Farmec si Gerovital, va fi disponibila si in format digitat, putand fi descarcata direct din platforma proprie.

Revista va avea frecventa trimestriala fiind creata de Diana Serban, redactor-sef. Publicatia Gerovital Magazine isi propune sa vorbeasca deschis despre frumusetea naturala si mai ales despre natura frumusetii.
Primul numar al revistei abordeaza subiecte precum revitalizare, bucuria noilor inceputuri, refacerea pielii dupa perioada de iarna, dar si provocarile de la birou pentru ten. In cele 68 de pagini se regasesc peste 50 de tips&tricks despre make-up, sfaturi pentru ingrijirea pielii si remodelare corporala, precum „WORK LOOK la cheie”; „Cum sa obtii un make-up perfect”; „Cum tinem imbatranirea sub control”, dar si articole despre gestionarea emotiilor si articole destinate barbatilor.
“Lansarea revistei proprii reprezinta un moment important si firesc in evolutia Farmec, intruchipand dorinta noastra de a fi mai aproape de consumatori, precum si angajamentul de a informa cat mai precis cu privire la produsele din portofoliul companiei”, a declarat Andra Sumandea, Specialist Marketing Farmec.
In prezent, compania Farmec detine 26 de magazine de brand in 16 orase din tara, dintre care 8 Farmec si 18 Gerovital. In cadrul magazinelor Gerovital se regasesc toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital si Aslavital, iar magazinele Farmec cuprind atat gamele Gerovital, Farmec, Aslavital, cat si gamele pentru curatarea casei, Triumf si Nufar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Farmec lanseaza propria revista, Gerovital Magazine