Lectură de 2 minute

27 Sep 2018 - Evenimente

Farmec continua campania de donatii Unirea la feminin

Abonează-te pe  

Farmec anunta organizarea a noi actiuni de donatii in luna septembrie, in cadrul campaniei de responsabilitate sociala corporativa „Unirea la feminin”. Aceasta este programata pe tot parcursul Anului Centenarului. 

De data aceasta, beneficiarele donatiilor au fost localnicele din Magoaja, din nordul judetului Cluj-Napoca, urmand ca la finalul acestei luni sa aiba loc o noua actiune, demarata in colaborare cu Asociatia Speranta pentru copii, adresata publicului feminin din centrele de plasament din Brasov. Astfel, numarul beneficiarelor campaniei a atins, in 9 luni, 380 femei din categorii defavorizate.

Razvan Alistar, PR Manager Farmec a completat: “Campania Unirea la feminin, demarata in acest an, este una de referinta pentru Farmec, marcand o noua etapa in dezvoltarea brandului Gerovital. Prin acest manifest care are loc chiar in Anul Centenarului, am transpus in realitate intentiile brandului de a se implica in comunitatea locala si de a sustine romancele in dezvoltarea lor. Totodata, campania de CSR valideaza maturitatea, valoarea si dimensiunile atinse de Gerovital in Romania, in cei peste 50 de ani de existenta. Ne dorim sa incurajam toate femeile din Romania, mai ales pe cele din categoriile defavorizate, vulnerabile si ne bucuram ca in aceasta luna am ajuns in doua noi localitati, in care am cunoscut alte romance puternice. Pana la final de an ne propunem sa mergem in cat mai multe zone din tara, fapt pentru care mizam in continuare pe sprijinul si pe ajutorul femeilor din Romania, oferit altor romance”.

Pe 13 septembrie, echipa Farmec a ajuns in satul Magoaja, comuna Chiuiesti, din nordul judetului Cluj, unde a oferit seturi de ingrijire personala celor peste 90 de femei din categorii defavorizate. Pe langa seturile Gerovital, beneficiarele au participat la cateva momente artistice de muzica si dans, dar si la sesiuni de sfaturi si recomandari privind ingrijirea corecta a corpului, tenului si parului, in functie de specificul acestora.

Urmatoarea runda de donatii va avea loc pe 29 septembrie, la Brasov si este dedicata publicului feminin din centrele de plasament. Pana la sfarsitul anului, mai sunt planificate alte 2 sesiuni de donatii, la Suceava si Cluj-Napoca.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Farmec continua campania de donatii Unirea la feminin