Lectură de 2 minute

18 Jul 2019 - Evenimente

Farmec ajunge pentru al treilea an consecutiv la Electric Castle

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, continua sa electrizeze prin culoare ritmurile festivalului Electric Castle. Pentru al treilea an consecutiv, brandul Gerovital este alaturi de festivalieri, oferindu-le un colt al frumusetii, plin de surprize si de experiente inedite. 

Fiind la al treilea an de colaborare, putem spune deja ca parteneriatul cu Electric Castle reprezinta o traditie frumoasa, pe care ne dorim sa o pastram. In acest an, am creat o zona speciala, unde vor putea fi testate produsele din gamele Gerovital Plant si Gerovital Beauty si, pentru a le oferi festivalierilor experiente cat mai memorabile, am pregatit o serie de activari care vor amplifica atmosfera electrica a mult asteptatului eveniment-fenomen, asa cum a devenit Electric Castle”, a declarat Ruxandra Macovei, Specialist Marketing Farmec.

Ne bucuram ca si anul acesta Farmec este alaturi de noi si aduce culoare celor sase zile de festival. Suntem incantati ca cel mai mare producator de cosmetice din Cluj are incredere in Electric Castle si continua sa se implice si sa contribuie la crearea unor momente unice si la dezvoltarea unuia dintre cele mai iubite festivaluri din Romania”, a completat Andi Vanca, Director Comunicare Electric Castle.

Prezenta Gerovital la Electric Castle 2019 este definita de “Electric Beauty”, o umbrela de comunicare pentru toate surprizele pregatite pentru aceasta editie:
  • in zona “Do it yourself”, la un bar central, participantii la festival vor putea testa gratuit noile produse din gama Gerovital Plant, precum si incerca cele mai colorate combinatii cu produsele Gerovital Beauty.
  • pe durata editiei din acest an a Electric Castle (16 – 21 iulie), Gerovital va completa look-ul de festival, prin sesiuni de machiaj realizate de doua make-up artiste.
  • pentru a ramane cu amintiri unice, Gerovital a pregatit doua zone dedicate activarilor foto si gif, in ton cu atmosfera festivalului.
Toate activitatile pregatite de producatorul clujean de cosmetice in cadrul festivalului pot fi consultate si din aplicatia Electric Castle.
Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Farmec ajunge pentru al treilea an consecutiv la Electric Castle