Lectură de un minut

28 Nov 2018 - Evenimente

Catalin Botezatu a lansat o colectie de tinute de iarna, disponibile exclusiv la Kaufland

Abonează-te pe  

Retailerul Kaufland Romania, in colaborare cu Catalin Botezatu au lansat colectia "Smart fashion line by Catalin Botezatu", aceasta fiind special creata pentru magazinele Kaufland, cu noutati pentru fiecare sezon.

Linia de haine si accesorii create de Catalin Botezatu pentru Kaufland Romania are scopul de a oferi solutii de fashion chic&smart, pentru ca oricine sa-si poata completa garderoba.

Piesele vestimentare sau accesoriile din colectia Smart gifts for Christmas pot deveni un cadou de Craciun foarte potrivit sau se pot transforma in tinuta speciala de Sarbatori. In aceasta colectie se regasesc pulovere din bumbac 100%, pentru femei sau barbati, camasi, tricouri, cardigane, boxeri, slipi, sosete, curele sau portofele din piele naturala. Toate acestea sunt articole de calitate la preturi accesibile.
Traim in epoca vitezei, totul se desfasoara contracronometru si ritmul cotidian este din ce in ce mai alert. De aceea am conceput aceste colectii capsula, astfel incat fiecare sa isi aleaga rapid, zi de zi, tinutele preferate, care pot fi deopotriva moderne si comode, usor de asortat si de purtat. Acum, cand se apropie sezonul festiv, aceste piese pot imbogati garderoba fiecaruia sau pot fi un cadou potrivit pentru cei dragi", a declarat Catalin Botezatu.
Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania a completat: „Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu celebrul designer Catalin Botezatu, ale carui creatii sunt foarte apreciate de clientii nostri. Am construit o colaborare de durata, care va deveni o traditie. Sunt convins ca noua linie Smart fashion line by Catalin Botezatu, care cuprinde articole de cea mai buna calitate la preturi accesibile, va fi ea insasi o tendinta”.
Colectia Smart Fashion Line by Catalin Botezatu este disponibila exclusiv in reteaua de magazine Kaufland Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Catalin Botezatu a lansat o colectie de tinute de iarna, disponibile exclusiv la Kaufland