Carrefour Romania a doborat recordul pentru cea mai lunga placinta cu mere

Publicat pe 8 Octombrie 2018 in Evenimente

Carrefour Romania a doborat recordul pentru cea mai lunga placinta cu mere, noteaza ModernBuyer.

Un adjudecator oficial al Guinness World Records s-a ocupat de masurarea exacta a dimensiunilor pentru certificarea recordului. Acesta a stabilit daca toate criteriile de jurizare au fost indeplinite corespunzator.

Recordul anterior fusese stabilit in 2017, cand Telethon si Carrefour (Franta) au realizat o placinta cu lungimea de 421,60 metri. Dimensiunile stabilite de Carrefour Romania au fost de 2371.20 de metri.

S-au folosit 2 tone si jumatate de faina si peste 5 tone de mere romanesti, placinta fiind pregatita in laboratoarele proprii Carrefour, cu contributia a peste 100 de brutari din hipermarketurile din Bucuresti, Braila si Ploiesti. S-a optat pentru o reteta traditionala, urmand ca aceasta sa fie donata centrelor de copii din Bucuresti.

Silviu Diaconu, Director Achizitii Fructe si Legume al Carrefour Romania a declarat: „Recordul a reprezentat inca de la inceput o provocare pentru Carrefour Romania. Am vrut sa le reamintim clientilor nostri de gustul copilariei printr-un desert cunoscut tuturor, celebra placinta de mere, intr-un mod surprinzator. La Carrefour sustinem si incurajam dezvoltarea micilor producatori locali, iar mobilizarea pentru indeplinirea recordului a insemnat implicarea totala a acestora in proiect. Ne bucuram ca le putem oferi, zi de zi, consumatorilor optiuni alimentare sanatoase si de calitate, pentru ca acestia sa poata manca mai bine, oriunde si oricand.”


Mai multe despre

Carrefour, Cartea Recordurilor, Guiness world record

Recomanda

Comentarii: Carrefour Romania a doborat recordul pentru cea mai lunga placinta cu mere

Cataloage si oferte