Lectură de un minut

05 Nov 2019 - Evenimente

Black Friday 2019 incepe pe Vivre din 14 noiembrie

Abonează-te pe  

Vivre, retailer online de mobilier si decoratiuni, a anuntat oficial data de lansare a celui mai asteptat eveniment online al toamnei - Black Friday. Evenimentul va lua startul joi seara, pe 14 noiembrie, si se va incheia luni la pranz, pe data de 18 noiembrie. 

Pentru a sustine volumul de vanzari preconizat in perioada campaniei, valoarea totala a stocului de produse achizitionat la preturi speciale ajunge la 10 milioane de euro.

Anual, Black Friday aduce intre 10 – 15% din cifra de afaceri Vivre. Pregatirile pentru editia din acest an au inceput din timpul verii, de la alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare piata, continuand cu scalarea site-ului pentru a sustine traficul, pana la eficientizarea infrastructurii online si a resurselor logistice. In perioada campaniei, 14 - 18 noiembrie, preconizam un total de 2 milioane de utilizatori unici si peste 4 milioane vizite pe site. Targetul propus pentru anul acesta este cresterea cu 50% a veniturilor inregistrate in 2018, ceea ce inseamna un total de peste 5 milioane de euro tranzactionat in toate cele 9 tari in care suntem prezenti. Avand in vedere trendul pietei, estimam ca majoritatea comenzilor va face parte din categoriile Mobilier, Textile, Covoare si Decoratiuni, dar observam o crestere semnificativa a cererii pentru produsele de lifestyle, precum ceasuri, genti si cosmetice”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing Vivre.

In cadrul campaniei de Black Friday, cumparatorii se vor bucura de cele mai mici preturi din acest an la mii de produse din toate categoriile prezente pe site: mobilier, textile pentru casa si covoare, bucatarie si decoratiuni, corpuri de iluminat, baie si organizare, lifestyle.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Black Friday 2019 incepe pe Vivre din 14 noiembrie