Lectură de un minut

13 Sep 2018 - Evenimente

A opta campanie

Abonează-te pe  

Campania de responsabilitate sociala „Ajuta animalele din adaposturi”, organizata de MARS Romania, continua seria de actiuni concrete ce vin ca solutii pentru problemele animalelor din adaposturi. Se incearca, astfel, responsabilizarea pentru implicarea in probleme precum lipsa hranei pentru animalele care traiesc in adaposturi si numarul tot mai scazut al adoptiilor de animale din adaposturi.

Pedigree si Whiskas, alaturi de alte branduri MARS de hrana specializata pentru animale, in parteneriat cu Asociatia GIA - Group Initiative for Animals, vor derula proiectul in perioada 10 septembrie - 4 noiembrie 2018. Se vor dona 210.000 portii de hrana animalelor fara stapan, cu 20.000 mai multe portii de hrana fata de cele donate in 2017.

Cumparand orice produs PEDIGREE, WHISKAS, Perfect Fit, Sheba sau Dreamies, fiecare iubitor de animale poate contribui la o viata mai buna a animalelor fara stapan. Astfel, MARS va oferi animalelor din adaposturi hrana echivalenta a 2% din volumul vanzarilor din perioada campaniei, insemnand pana la 210.000 de portii de mancare.

Produsele participante la campanie vor fi disponibile in marile centre comerciale si magazine din Romania, in care se comercializeaza hrana pentru animale.

Mars, Incorporated este o companie privata cu directii de business diverse precum: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks si Symbioscience, care includ marci de referinta la nivel global, ca: PEDIGREE, WHISKAS, ROYAL CANIN, M&M’S, SNICKERS, MARS, EXTRA, ORBIT, UNCLE BEN’S, FLAVIA, COCOAVIA si multe altele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  A opta campanie