Lectură de un minut

14 Mai 2018 - Evenimente

500 de liceeni se pot inscrie la proiectul pilot de retail Junior Achievement

Abonează-te pe  
Junior Achievement este un proiect derulat in parteneriat cu JYSK Romania si vizeaza orientarea profesionala pentru 500 de liceeni din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Pitesti, aceasta avand ocazia sa cunoasca direct profesionisti din retail.
 

Profesionistii din retail vor impartasi din experienta si le vor explica, pe intelesul lor, concepte si situatii reale din domeniul retail, care sunt oportunitatile de joburi, specificul lor si provocarile existente.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: „Dupa ce anul trecut am demarat mai multe parteneriate de CSR in cadrul carora sprijinim copii din familii vulnerabile, copii institutionalizati, sportivi paralimpici si sustinem actiuni de impadurire, anul acesta ne dorim sa extindem sprijinul nostru si in domeniul educatiei. Credem ca educatia este esentiala intr-o societate sanatoasa, care functioneaza bine. Tanara generatie are un potential foarte mare, lucru dovedit de programele de Educatie Antreprenoriala desfasurate de Junior Achievement, in cadrul carora elevii invata sa faca planuri de afaceri si sa gandeasca antreprenorial. Modulul de Retail sustinut de JYSK isi propune sa ii familiarizeze pe elevi cu acest domeniu, sa le arate oportunitatile de cariera din retail si sa ii ajute sa descopere cum ajunge un produs la raft sau in casele lor. Am avut deja o prima prezentare la Liceul Gheorghe Sincai din Bucuresti, in fata unor elevi din clasa a X-a, si am ramas placut impresionat de ei. Au fost interesati de povestile din retail si de exemplele personale. In plus, am cunoscut cu aceasta ocazie si o echipa de elevi care va participa la un concurs cu un proiect de afacere interesant: o scoala de dans”.

Inscrierea si participarea la proiect sunt gratuite. Vizitele consultantilor voluntari din compania JYSK au inceput sa se deruleze la clasa, vizand, pentru proiectul pilot, scoli din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  500 de liceeni se pot inscrie la proiectul pilot de retail Junior Achievement